Blogg

Nu var det äntligen tid för att öppna våran hälso- & skönhetsklinik på Sköndalsvägen 79 i Sköndal. Ett stort projekt med totalrenovering för att få till kliniken till den fantastiska miljö vi strävat efter. Vi har redan smygstartat då det varit högt tryck på klienter som velat komma in till oss. Passa på att boka in er för en fantastisk massage med inriktning klassisk svensk massage och även triggerpunktsbehandling, fransförlängning, kosmetisk tatuering, nålfri fillers. Vi erbjuder även andningsövningar för både små och stora, avstressande samt uppiggande. Kombinera gärna våra behandlingar med våran fantastiska meditation som hålls av Mikael Almberg. Vi ser fram emot att få träffa er och att få göra just eran upplevelse bra🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s