Blogg

Estetisk Akupunktur

Nu är det äntligen dags att få lägga till Estetisk Akupunktur till mina behandlingar. Det är en fantastisk behandling där vi koncentrerar oss på skönhet.

Fördelar med Estetisk Akupunktur är.

1.sträcker hängande hud.

2.hjälper till att minimera eller ta bort fina linjer och rynkor, gör linjerna mjukare.

3.reducerar påsar eller mörka ringar under ögonen.

4.förbättrar ansiktsfärgen.

5.minskar dubbelhaka.

6.ger en hälsosam glans.

7.minskar storleken på porerna.

8.ger en klarare blick.

9.hjälper till att lyfta hängande ögonlock.

10.ökar blodflödet till huden.

11.ökar kollagen och keratin produktionen, pga ökat blodflöde i huden.

12.främjar tillväxt av huvudhår.

13.mjukgör huden.

14.ingen kirurgi.

15.förstärker immunförsvaret.

Meditation & andningsövningar

Meditation med olika andningsövningar. 

Välkommen in för att börja ta tag i din andning och förändra din hälsa på ett fantastiskt sätt. 

 

Andning med fokus på att reducera stress, oro, trötthet, värk och att få ett starkare immunförsvar samt stärka ditt hjärta och dina lungor. Vi blandar även in meditation i utövandet för en riktigt bra livskvalité. Att lära sig meditation har ett otroligt värde för ett hälsosammare liv då det är du själv som står i fokus. 

 

Jag som handledare för meditationen samt andningsövningarna har mediterat i flera år samt  utövar jag andningsövningar dagligen. 

 

Vi andas när vi föds och tar ett sista när vi går vidare, ca 15 liter luft om dagen. Då vet vi lite mer om hur viktig andningen är för oss. Mat klarar vi oss utan i veckor medans vatten i några dagar, andning klarar vi oss bars några minuter utan. 

 

Välkommen in i våran studio på Sköndalsvägen 79 i sköndal eller så hittar ni oss på sociala nätverk som Instagram. Hemsidan www.iwm-Stockholm.com eller boka direkt kan ni boka in er på lediga tider. 

Mitt namn är Mikael Almberg

Tel: 070 22 76 845

Blogg

Nu var det äntligen tid för att öppna våran hälso- & skönhetsklinik på Sköndalsvägen 79 i Sköndal. Ett stort projekt med totalrenovering för att få till kliniken till den fantastiska miljö vi strävat efter. Vi har redan smygstartat då det varit högt tryck på klienter som velat komma in till oss. Passa på att boka in er för en fantastisk massage med inriktning klassisk svensk massage och även triggerpunktsbehandling, fransförlängning, kosmetisk tatuering, nålfri fillers. Vi erbjuder även andningsövningar för både små och stora, avstressande samt uppiggande. Kombinera gärna våra behandlingar med våran fantastiska meditation som hålls av Mikael Almberg. Vi ser fram emot att få träffa er och att få göra just eran upplevelse bra🌸